Кіберфахівці ГУР МО зламали сервери міноборони на росії. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
04 березня 2024, 12:26

Кіберфахівці ГУР МО зламали сервери міноборони на росії

Хакери з Головного управління розвідки (ГУР) запустили потужну DDoS-атаку на сервери міністерства оборони росії, отримавши доступ до різних видів інформації, включаючи секретні дані. Про це стало відомо з повідомлення ГУР у понеділок, 4 березня.

📢«Кіберфахівці ГУР МО України провели успішну спецоперацію проти держави-агресора росії», – зазначено в повідомленні.

За даними розвідників, українська спецслужба володіє програмним забезпеченням для захисту і шифрування, яке використовувалося російським міністерством оборони, а також доступом до секретної службової документації. Ця документація включає накази, звіти, розпорядження та інші документи, що циркулювали між понад 2000 структурних одиниць та підрозділів міноборони рф.

📢«Інформація дозволяє встановити повну будову системи російського міноборони та його ланок», – додали розвідники.

📅Нагадаємо, що найбільший інтернет-портал на росії мail.ru був атакований українськими хакерами з групи IT Army of Ukraine. Сервіс електронної пошти був повністю зупинений.

Крім цього, кіберфахівці з Головного управління розвідки здійснили успішну операцію, атакуючи програмне забезпечення керування дронами, яке використовували російські військові.


Джерело: "ГУР МО"
+Поширити: