ГУР: Виведено з ладу логістичний шлях російських окупантів в Самарській області. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада / Події
04 березня 2024, 13:00

ГУР: Виведено з ладу логістичний шлях російських окупантів в Самарській області

Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України повідомило про вибух та виведення з ладу залізничного мосту в Самарській області, що призвело до паралізації руху переправою, якою російські окупанти перевозили боєприпаси та військову техніку. Про це повідомили з ГУР у понеділок, 4 березня.

📢«Головне управління розвідки Міністерства оборони України підтверджує факт виведення з ладу залізничного моста через річку Чапаєвка в Самарській області», - сказано в повідомленні.

Вибух стався приблизно о 6:00 ранку 4 березня. Пошкодження спричинило руйнування силових конструкцій моста.

📢«З огляду на характер пошкоджень залізничного моста, його використання тривалий час буде неможливим», – додали в ГУР.

Цей залізничний міст використовувався росією для транспортування військових вантажів, зокрема інженерних боєприпасів, вироблених заводом АТ Полімер у місті Чапаєвск Самарської області.

📅Нагадаємо, що вибух пролунав у понеділок зранку, 4 березня, в Самарській області на росії. У результаті цього було пошкоджено опори залізничного мосту – військового логістичного шляху російських загарбників.

Раніше також повідомлялось, що після удару БпЛА у Туапсе спалахнула потужна пожежа на нафтобазі.


Джерело: "ГУР МО"
+Поширити: