Диверсантів з росії з боєм зупинено у прикордонні Сумщини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
07 березня 2024, 11:48

Диверсантів з росії з боєм зупинено у прикордонні Сумщини

Російські окупанти в черговий раз здійснили спробу, намагаючись прорвати кордон України в Сумській області. Про це повідомила Державна прикордонна служба України в четвер, 7 березня.

📢«Минулої ночі прикордонники у складі Сил оборони виявили ворожу диверсійно-розвідувальну групу, яка рухалася зі сторони рф», – повідомили в службі.

Після виявлення загрози прикордонники взяли під контроль ситуацію та відкрили вогонь у відповідь зі стрілецької зброї та гранатометів по диверсантах.

📢«Противник відступив, його втрати уточнюються», – додали у ДПСУ.

В прикордонній зоні Сумської області продовжується напружена ситуація через регулярні обстріли з боку російських окупантів, а їхні диверсійні групи періодично намагаються подолати державний кордон.

Нещодавно рашисти застосували касетні авіабомби РБК-500 на півночі області, спричинивши загрозу для цивільного населення. Одна така касета містить 565 кулькових боєприпасів масою по 400 грамів кожен.


Джерело: "Державна прикордонна служба України"
+Поширити: