На росії в Казані згоріли казарми танкового училища - росЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
07 березня 2024, 13:35

На росії в Казані згоріли казарми танкового училища - росЗМІ

Велика пожежа сталась у вищому танковому командному училищі на Оренбурзькому тракті в російській Казані в четвер, 7 березня. Про це заявив український журналіст Андрій Цаплієнко і виклав на своєму Telegram-каналі відповідний допис, який було поширено в російських соцмережах.

Повідомляється, що згарищу присвоєно другий ранг займання. На місці працюють пожежники.

📢«Пожежникам не вистачає води, щоб упоратися із загорянням на території Танкового училища» – повідомили місцеві телеграм-канали.

За попередніми даними, горить не менше, ніж 120 кв. м казарм. За даними російських ЗМІ, була проведена евакуація. Традиційно заявляється про те, що постраждалих немає. В соцмережах вже публікують фото та відео пожежі.

Казанське вище танкове командне – це вищій військовий навчальний заклад міноборони рф. До березня 2017 року було філіалом Військового навчально-наукового центра сухопутних військ на росії. Наразі є, нібито, самостійним закладом.


Irta-fax
+Поширити: