На Херсонщині загинув чоловік, який підірвався на російському снаряді. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
08 березня 2024, 14:06

На Херсонщині загинув чоловік, який підірвався на російському снаряді

У селі Широка Балка на Херсонщині стався трагічний випадок – місцевий мешканець під час роботи в полі натрапив на російський боєприпас, який виявився смертельно небезпечним. Від отриманих травм людина загинула. Про це заявила Херсонська обласна прокуратура.

📢«За даними слідства, 8 березня близько 10:30 в селі Широка Балка Станіславської громади, під час обробітку землі місцевий житель натрапив на вибуховий пристрій, залишений російськими військовими. Від детонації вибухонебезпечного предмета чоловік загинув», - зазначено у повідомленні.

Прокуратура розпочала досудове розслідування щодо цього випадку, кваліфікуючи його як порушення законів та звичаїв війни, що спричинило умисне вбивство.

📅Цей випадок став не першим на Херсонщині: раніше у селі Біляївка двоє чоловіків підірвалися на російської міни, і хоча вони залишилися живі, – одержали серйозні поранення.

Також, на Харківщині, 70-річний чоловік став жертвою невідомого вибухонебезпечного предмета, отримавши серйозні травми.


Джерело: "Херсонська обласна прокуратура"
+Поширити: