Нічна атака БпЛА типу «шахед» на Харків, є влучання. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
11 березня 2024, 12:13

Нічна атака БпЛА типу «шахед» на Харків, є влучання

Окупаційні російські війська вночі 11 березня вдарили безпілотниками типу «Shahed» по Слобідському районі Харкова. За інформацією пресслужби обласної поліції, у результаті цього було пошкоджено багатоповерховий будинок, адміністративні приміщення та приватні житлові будинки.

📢«Окупанти вдарили "шахедами" близько 01:10 по Слобідському району Харкова. Зафіксовано три влучання БпЛА в землю поряд з адмінбудівлями. Даних про постраждалих не надходило», – зазначила пресслужба.

Внаслідок ворожих ударів виникла пожежа, яку рятувальники оперативно загасили. Також було зафіксовано пошкодження багатоповерхового житлового будинку, адміністративних споруд та приватних автомобілів.

📅Нагадаємо, що сили ППО збили 10 «шахедів» над Одеською областю, однак в Одеському районі був зафіксований удар по інфраструктурному об'єкту.

Також мер Харкова, Ігор Терехов, вночі повідомляв про удар по об'єкту цивільної інфраструктури.


Джерело: "Поліція Харківської області"
+Поширити: