На росій загорівся та впав військово-транспортний літак Іл-76. На бурту було 15 осіб – соцмережі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
12 березня 2024, 12:39

На росій загорівся та впав військово-транспортний літак Іл-76. На бурту було 15 осіб – соцмережі

Жителі міста Іваново на росії повідомляють про чорний дим, його видно з боку аеропорту. Загорілося судно в небі, за попередніми даними, лівий двигун.

📢«Військово-транспортний літак упав на Іванівщині. Попередньо загиблих на місці падіння літака в Іванівській області немає, на місце виїхали оперативні служби – 112» – повідомили російські пабліки в мережі Телеграм.

Іл-76 здійснив аварійну посадку в полі поряд із селом Підталіці, не дотягнувши приблизно 2 км до Північного аеродрому в Іваново. Екіпаж відвів палаюче судно від житлових будинків.

У росЗМІ також додали, що борту військового Іл-76, що впав в Іваново, було 15 осіб. Борт наполовину зруйновано. Наразі відбувається пожежа.

📢«Літак Іл-76 впав в Іванівській області під час зльоту для виконання планового польоту, на борту перебували вісім членів екіпажу та семеро пасажирів, причиною катастрофи стало спалах одного з двигунів» — повідомило так зване міноборони на росії.


+Поширити: