Олексій Малеванець: «Бізнес та ветерани сформували спільне бачення на державну ветеранську політику». Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
12 березня 2024, 14:18

Олексій Малеванець: «Бізнес та ветерани сформували спільне бачення на державну ветеранську політику»

Секретар Луганської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Олексій Малеванець узяв участь у Конгресі ветеранських і бізнес-об’єднань. Захід організовано Коаліцією бізнес-спільнот за модернізацію України та Коаліцією обʼєднань ветеранів.

«Обговорили формування єдиної позиції щодо державних політик, зокрема у сфері розбудови оборонно-промислового комплексу, ветеранських політик, економічної стійкості й свободи, посилення обороноздатності та плану відбудови та модернізації України. Потужний захід є спільним голосом підприємців та ветеранів», – прокоментував захід Олексій Малеванець.

З початку повномасштабного вторгнення багато підприємців стали на захист Батьківщини, тому тема ветеранської політики дуже близька цій категорії громадян. Конгрес ветеранських і бізнес-об’єднань є одним із важливих кроків на шляху до об’єднання підприємців та ветеранів навколо формування спільного бачення розвитку нашої держави, формування і реалізації державної політики у сфері обороноздатності України та соціального захисту ветеранів війни.

«На зустрічі було багато цікавих та змістовних діалогів. Результат – узгоджені принципи формування ветеранської політики. Узгоджені рішення щодо співдії бізнесу і ветеранських об’єднань щодо розвитку ветеранського бізнесу і створення умов для роботи ветеранів у приватному секторі. Узгоджені рішення щодо пропозицій щодо питань розвитку ОПК, бронювання персоналу. Узгоджені рішення щодо формування нових державних економічних політик», – повідомив Олексій Малеванець та зазначив, що долучатиметься до подібних заходів і в майбутньому, адже вони вкрай актуальні для українського суспільства.


Ірта-fax
+Поширити: