Авто з російськими номерами заборонено відсьогодні у Фінляндії. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Події
16 березня 2024, 14:03

Авто з російськими номерами заборонено відсьогодні у Фінляндії

Згідно з повідомленням Ilta-Sanomat, з 16 березня введено обмеження на використання автомобілів із російськими номерами в Фінляндії без спеціального дозволу.

Фінська митна служба зазначила, що тепер такі автомобілі можуть підлягати оподаткуванню, обкладатись митним збором та ПДВ й повинні будуть виїхати за межі Європейського союзу.

Однак деяким категоріям осіб, таким як студенти денної форми навчання, працівники за строковим трудовим договором і громадяни ЄС або Європейської економічної зони, які постійно проживають на росії, дозволено користуватися автомобілями з російськими номерами. Проте ці особи повинні довести, що легально привезли автомобіль у Фінляндію до набрання чинності заборони.

Також наголошується, що Фінляндія повністю закрила свої кордони з росією через потік мігрантів, які намагаються перетнути кордон, основною частиною яких є люди з Близького Сходу, що шукають притулку.

📅Нагадаємо, що прем'єр-міністр Фінляндії відзначив, що країна готова до можливої війни з росією. Політик зазначивши, що хоча Гельсінкі не очікує негайного нападу, вони готові до будь-яких можливих ризиків.


Джерело: "Ilta-Sanomat"
+Поширити: