Ще один чоловік загинув на Закарпатті у річці Тиса при спробі втекти з України. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
18 березня 2024, 17:42

Ще один чоловік загинув на Закарпатті у річці Тиса при спробі втекти з України

На Закарпатті в річці Тиса прикордонні служби виявили тіло загиблого чоловіка. Про це інформує пресслужба Державної прикордонної служби України у понеділок, 18 березня.

Вчора наші прикордонники відділу Тячів Мукачівського загону отримали повідомлення від своїх румунських колег про виявлення тіла людини у річці Тиса. Згідно з наданою інформацією, загиблий ідентифікований як 33-річний громадянин України, що мешкав у місті Харків.

У Держприкордонслужбі наголошують, що цей випадок став 22-м з початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, коли люди загинули під час спроби перетнути річку, що є кордоном з Румунією.

📢«Інформуємо, що, незважаючи на зниження рівня води у Тисі, перепливати її вкрай небезпечно. Гостре каміння, кореневища та рештки дерев, стрімка та холодна течія можуть завдати шкоди життю та здоров'ю», – попереджають у ДПСУ.

📅Нагадаємо, раніше на Закарпатті був виявлений чоловік, який три дні блукав у горах без їжі та води. Також недавно із річки Тиса було витягнуто тіло молодого хлопця.


Джерело: "Державна прикордонна служба України"
+Поширити: