США не дадуть Україні програти у війні з росією. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
19 березня 2024, 14:30

США не дадуть Україні програти у війні з росією

США та їхні союзники не планують залишити Україну на «полі бою» проти росії, стверджує голова Пентагону, Ллойд Остін, виступаючи на 20-й зустрічі контактної групи з питань оборони України у форматі Рамштайн у вівторок, 19 березня.

📢«Ми знаємо, що умови в яких веде бій українська армія, є надзвичайно важкими. На жаль, цивільне населення потерпає від атак російських безпілотників. Наш меседж сьогодні чіткий: США не дадуть Україні програти, ця коаліція не дасть Україні програти, і вільний світ не дасть Україні програти», – підкреслив Остін.

Він додав, що військова підтримка України є вкладом Заходу у власну безпеку.

📢«Ми вкотре підкреслюємо, що будемо залишатися об'єднаними та сильними. Адже питання свободи України для всіх нас важливе. І тому ми маємо забезпечити, щоб Путін зупинився в Україні. Ми знаємо, що він хоче йти далі. Але Україна може зупинити Путіна», – сказав він.

Глава Пентагону також запевнив, що наразі союзники шукають способи безперебійної підтримки України.

📅Нагадаємо, що в Конгресі США ведуться роботи над новим законопроєктом для підтримки України, який буде відрізнятися від того, що був прийнятий Сенатом.


Irta-fax
+Поширити: