На фронті загинув телеведучий Птро Цурукін, який вважався зниклим безвісти. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
19 березня 2024, 12:08

На фронті загинув телеведучий Птро Цурукін, який вважався зниклим безвісти

Телеведучий і редактор Петро Цурукін, який загинув на фронті, вважався зниклим безвісти протягом кількох місяців, але підтвердження його смерті з'явилося нещодавно, повідомила Трускавецька міська рада.

📢«Понад пів року вважався зниклим безвісти трускавчанин Цурукін Петро Миколайович, 1990 р.н. На жаль, найгірші побоювання підтвердилися — воїн-Герой дійсно загинув. Висловлюємо щирі співчуття мамі Лесі Василівні, родині, друзям та всім, хто знав покійного Петра», - йдеться в заяві.

Петро Цурукін працював головним редактором проєкту "Один за всіх" на телеканалі СТБ і був ведучим на телеканалі KYIV LIVE.

❗За даними Інституту масової інформації, Петро Цурукін - 74-й журналіст, життя якого взяла загарбницька російська війна проти України.

📅Нагадаємо, нещодавно на фронті загинув інший журналіст – Дмитро Сінченко, який був відомий під позивним «Перун» та був бійцем Української добровольчої армії.


Джерело: "Трускавецька міська рада"
+Поширити: