Міністр закордонних справ України планує перший візит в Індію з початку повномасштабної війни. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
19 березня 2024, 12:56

Міністр закордонних справ України планує перший візит в Індію з початку повномасштабної війни

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба планує відвідати Індію наприкінці березня. Про це повідомило видання The Hindu з посиланням на дипломатичне джерело у вівторок, 19 березня.

Вказується, що інформація про візит Дмитра Кулеби з'явилися за кілька днів після того, як радник із національної безпеки Індії Аджіт Довал провів телефонну розмову з главою Офісу президента України.

📢«За візитом пана Кулеби слідкуватимуть уважно, оскільки це буде перший візит високопоставленого українського чиновника до Індії з початку війни», – йдеться у статті.

Війна привернула увагу індійських ЗМІ після того, як The Hindu опублікувала повідомлення про те, що деяких індійців ошукали шахрайські російські агентства з працевлаштування для роботи помічниками російських військових на фронті бойових дій з Україною.

У перші місяці повномасштабної загарбницької війни також з'являлися повідомлення про те, що Україна залучила деяких представників Індії – нерезидентів, які погодилися добровільно діяти на боці України. Очікується, що ці питання також будуть порушені під час візиту Міністра закордонних справ України до Індії.

📅Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Індія звернулася до росії з проханням про дострокове звільнення деяких своїх громадян, які «працюють» в армії російських окупантів на «допоміжних роботах». Дана заява МЗС Індії з’явилась після того, коли місцева газета розповсюдила інформацію про те, що минулого року майже 100 громадян Індії були завербовані в армію російських загарбників за річними контрактами.


Джерело: "The Hindu"
+Поширити: