Ще трьох дітей вдалось повернути на підконтрольну Україні територію. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
29 березня 2024, 13:29

Ще трьох дітей вдалось повернути на підконтрольну Україні територію

З тимчасово окупованої рашистами частини Херсонської Області вдалося повернути ще трьох дітей назад на підконтрольну Україні територію. Про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін у соцмережах в п’ятницю, 29 березня.

📢«Наші діти вдома. Ще трьох дітей із Херсона вдалося повернути на підконтрольну Україні територію. Це хлопчики п'яти, 11-ти та 14-ти років», – зазначив він.

Прокудін зазначив, що батьки цих дітей звернулися за допомогою до представників благодійної організації Save Ukraine та попросили сприяти їх поверненню з окупації, оскільки не мали сил жити в таких умовах. Зараз родину чекає тривала реабілітація та психологічна підтримка, всі вони перебувають у безпеці.

З початку 2024 року на підконтрольну Україні територію вдалося повернути 47 дітей із тимчасово окупованої частини Херсонської області.

📅Нагадаємо, 20 березня була повернута на підконтрольну Україні частину сім'я з двома прийомними дітьми, підлітками віком 13 та 15 років, яких раніше виховувала родина у тимчасово окупованій частині Херсонської області.


Джерело: "Херсонська ОВА"
+Поширити: