На Хмельниччині жінки «напали» на співробітників ТЦК. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
30 березня 2024, 17:49

На Хмельниччині жінки «напали» на співробітників ТЦК

Інцидент, що стався у Шепетівському РТЦК, привернув увагу Хмельницького територіального центру комплектування та соціальної підтримки. За їхніми даними, на місцевих працівників напала "група агресивних місцевих жительок", що призвело до пошкодження автомобіля. Цю інформацію розміщено на сторінці Хмельницького обласного ТЦК у Facebook.

📢«Повідомляємо, що під час проведення заходів оповіщення на військовослужбовців Шепетівського РТЦК скоєно напад групою агресивних місцевих мешканок. В результаті протиправних дій громадянок пошкоджено службовий автомобіль», – повідомили у Шепетівському РТЦК.

На місце виявлення незадоволення та занепокоєння місцевих жінок було викликано поліцію.

📢«Переконані, що правоохоронні органи повно та всебічно проведуть розслідування та нададуть об’єктивну правову оцінку діям вказаних осіб. Нагадуємо, що за перешкоджанню проведення заходів з мобілізації передбачено кримінальну відповідальність», – ідеться в повідомленні.

📅Нагадаємо, що раніше в мережі з'явилося відео, на якому начальник Рівненського ТЦК Олександр Ярмошевич цілується з кількома колегами на робочому місці, що спричинило «любовний» скандал.


Джерело: " Шепетівський РТЦК"
+Поширити: