Ракетна атака на Львівщину: росіяни вбили щонайменше одну людину, є руйнування. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
31 березня 2024, 13:47

Ракетна атака на Львівщину: росіяни вбили щонайменше одну людину, є руйнування

В черговий раз російські загарбники здійснили масовану повітряну атаку на об'єкт критичної інфраструктури у Львівській області вранці у неділю, 31 березня. Про це повідомив голова місцевої ОВА Максим Козицький у Telegram.

За його даними, атака тривала з 05:01 по 06:27 ранку неділі. Окупанти вдарили крилатими ракетами по об'єкту критичної інфраструктури, по якому вже цілили раніше – 24 та 29 березня.

📢«Зруйнована адмінбудівля. Була пожежа. Вогнеборці оперативно загасили її. Унаслідок атаки загинув один чоловік», – зазначив Козицький.

Наразі рятувальники продовжують розбирати завали, існує можливість, що під ними залишаються люди.

📅Нагадаємо, що вночі 31 березня росіяни здійснили черговий удар ракетами та дронами по Україні. Більшість ворожих цілей прямували на захід – до Львівської та Волинської областей. Але нападу зазнали й південні регіони.

Також Повітряні Сили ЗСУ повідомили, що більшість ворожих ракет та ударних БпЛА було збито.


Джерело: "Львівська ОВА"
+Поширити: