Дніпро рід російським ракетним ударом, є поранені. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
02 квітня 2024, 17:52

Дніпро рід російським ракетним ударом, є поранені

Сьогодні російські загарбники завдали черговий ракетний удар по місту Дніпро, що призвело до поранень принаймні п'ятьох людей, повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram у вівторок, 2 квітня.

📢«Ракетна атака на Дніпро. Є постраждалі. За попередньою інформацією, це п'ятеро людей. Усі деталі уточнюємо», – зазначив він.

Крім того, Лисак закликав місцевих мешканців утриматися від фотографування та поширення будь-яких фото та відео матеріалів наслідків ворожої атаки у мережі.

📢«Не допомагайте ворогу», – додав він.

📢«Через ракетну атаку у Дніпрі пошкоджений один із закладів освіти. На щастя, в момент удару всі діти були в укритті. Це вберегло здоров’я та, можливо, й життя хлопців і дівчат», – повідомив Лисак, уточнюючи попередню інформацію.

У той же час Повітряні сили попередили, що у напрямку Дніпра була випущена рашистами керована авіаційна ракета. Після цього місцеві мешканці почули вибухи під час повітряної тривоги.

📅Раніше у вівторок стало відомо, що СБУ затримала російську агентку, яка здійснювала шпигунську діяльність за бойовими літаками ЗСУ поблизу Кривого Рогу на Дніпропетровщині.


Джерело: "Дніпропетровська ОВА"
+Поширити: