Поява літаків F-16 стане несподіванкою для росіян – Повітряні Сили ЗСУ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
04 квітня 2024, 13:59

Поява літаків F-16 стане несподіванкою для росіян – Повітряні Сили ЗСУ

Українські льотчики завершують програму навчання на винищувачах F-16 у Данії та США. За словами речника Повітряних сил України Іллі Євлаша, це надасть несподівану перевагу для України у відношенні до її противників, та стане «несподіванкою для ворога». Інформацію про це передає «Радіо Свобода» у четвер, 4 квітня.

📢«Дві групи пілотів проходять опанування безпосередньо на літаках F-16 у Данії та США та вдосконалюють свої навички. Це є одним із завершальних етапів», – зазначив він.

Про точну дату прибуття цих літаків до України речник відмовився говорити.

📢«Не варто розголошувати, аби противнику була певна несподіванка. Звісно, як тільки про це можна буде говорити, ми повідомимо усім українцям, оскільки всі дуже чекають», – додав речник.

Ілля Євлаш також наголосив, що винищувачі F-16 зможуть ефективно протистояти російським ракетам, які атакують українські міста, та боротися з російською авіацією, яка активно використовує керовані авіабомби.

📅Раніше було повідомлено, що Україна може отримати перші винищувачі F-16 влітку 2024 року. Міністерство оборони також заявило, що всі необхідні рішення щодо отримання цих літаків вже ухвалені, і процес відбувається за планом.


Джерлео: "Радіо Свобода"
+Поширити: