Про наслідки атаки на російські військові аеродроми повідомили в ЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство
05 квітня 2024, 17:48

Про наслідки атаки на російські військові аеродроми повідомили в ЗМІ

Вранці у п’ятницю, 5 квітня, зазнали атак безпілотників відразу три російські військові аеродроми. Про це повідомляє видання «Українська правда» з посиланням на співрозмовника у Головному управлінні розвідки (ГУР) Міноборони України.

За словами співрозмовника, аеродром Енгельс-2 зазнав значних пошкоджень через спільну операцію ГУР і ЗСУ, внаслідок чого, ймовірно, постраждали три стратегічні бомбардувальники Ту-95МС.

📢«Нам також відомо про загибель сімох військовослужбовців на аеродромі. Попередньо серед загиблих також можуть бути пілоти стратегічних бомбардувальників», – додав він.

Також від влучного удару постраждав аеродром у місті Єйськ, де повністю знищено, за попередніми даними, два Су-25 та загинули чотири російські військовослужбовці.

В той самий час ударні БпЛА атакували військовий аеродром у місті Курськ, але про результати удару поки що інформація не повідомляється.

Раніше у п’ятницю, 5 квітня, вже повідомлялося про удари в районі розташування військових аеродромів у російських населених пунктах Єйську, Морозовську та Енгельсі. Також міноборони на росії повідомило про атаку понад 50 безпілотників, більшість з яких начебто вони спромоглись збити.

Також ЗМІ повідомили, що на аеродромі Морозовськ щонайменше шість військових російських літаків було знищено, а ще вісім зазнали значних ушкоджень. Два десятки російських військових було ліквідовано та поранено. В той самий час, росіяни стверджують лише про вісьмох постраждалих.


Джерело: "Українська правда"
+Поширити: