Військовий прокурор Луганського гарнізону провів антикорупційну бесіду з прикордонниками. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Власть / Региональные
17 февраля 2020, 14:14

Військовий прокурор Луганського гарнізону провів антикорупційну бесіду з прикордонниками

У ході зустрічі Військовий прокурор військової прокуратури Луганського гарнізону підполковник юстиції Андрій Кузьмін нагадав що таке корупційне діяння, види та форми корупції. Поговорили про відповідальність за корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення, а також порядок внесення до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.

Про це повідомляє прес – служба Лисичанського прикордонного загону

Також Андрій Кузьмін наголосив про необхідність своєчасної подачі декларації про доходи та видатки за 2019 рік, розповів про зміни в заповненні електронної декларації, які набрали чинності з 01 січня 2020 року, та звернув увагу на відповідальність за неподання, несвоєчасне подання та подання недостовірної інформації при заповненні декларації.

Як позитив Андрій Кузьмін відмітив, - «Прикордонники, які несуть службу у КПВВ на Луганщині, мають позитивні результати у боротьбі з корупцією. Зокрема, військовослужбовці припинили 6 кримінальних правопорушень відповідальність за яке передбачене ст. 369 КК України. Можна стверджувати, що у прикордонному відомстві проводиться системна та якісна робота у боротьбі з корупційними проявами.».


+Поширити: