Шмигаль: Світові гіганти зацікавлені долучитися до програми відбудови України. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
20 січня 2023, 19:13

Шмигаль: Світові гіганти зацікавлені долучитися до програми відбудови України

Кабінет Міністрів шукає шляхи для відновлення інвестицій приватного сектору у вітчизняну економіку, і низка світових гігантів вже зацікавлені взяти участь у реалізації програми трансформації та відбудови України.

Про це під час засідання уряду 20 січня повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, передає Укрінформ.

«Відновлення і трансформація України. Ця тема стала однією з ключових на цьогорічному форумі в Давосі. Ми розпочинаємо масштабну програму відбудови. Ми шукаємо шляхи, аби відновити інвестиції приватного сектору в економіку. Ми бачимо, що світові гіганти зацікавлені взяти участь у реалізації програми трансформації та відбудови України», - зазначив очільник уряду.

Шмигаль наголосив, що головна мета на зараз - не просто відбудова старого, а трансформація і формування оновленої України. І невід’ємною частиною цієї трансформації стане вступ до ЄС.

Як повідомлялось раніше, представники міжнародних корпорацій зацікавлені у здійcненні приватних інвестицій в Україну через приватні фонди, які мають належне управління та чіткі параметри роботи.


Ірта-fax
+Поширити: