Сєвєродонецьк: на в’їзді до міста окупанти посилили перевірку. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Регіональні
21 червня 2023, 16:19

Сєвєродонецьк: на в’їзді до міста окупанти посилили перевірку

Умови для в'їзду до окупованого Сєвєродонецька залишаються незмінними: необхідна місцева реєстрація. В іншому випадку, російські військові можуть зупинити осіб по дорозі до міста. На блокпостах, розташованих перед в'їздом до населеного пункту, посилено перевірки серед цивільного населення.

В Троїцькому було видано наказ до грудня здійснити процедуру примусової паспортизації для всіх мешканців. В іншому випадку, їм буде заборонено покидати громаду.

Варто зауважити, що це рішення є суперечливим, оскільки згідно з законодавством самої країни-окупанта з 1 липня 2024 року особам без російського паспорта загрожує примусова депортація. Таким чином, відсутність паспорта розглядається як підстава для обмеження волі, фактично під домашнім арештом, з очікуванням на вивезення. Про це заявили представники Луганської обласної влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окуповане Рубіжне. Акустична подія або прильот


irta-fax
+Поширити: