У Кривому Розі завершено пошуково-рятувальну операцію - Дніпропетровська ОВА. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
31 липня 2023, 20:28

У Кривому Розі завершено пошуково-рятувальну операцію - Дніпропетровська ОВА

У Кривому Розі завершено пошуково-рятувальну операцію після ракетного удару, й зараз на місці події працюють комунальники, про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

"Перебуваючи на місці трагедії, я бачив, наскільки злагоджено працювали наші ДСНСники, правоохоронці, нацгвардійці, медики, волонтери, представники місцевої влади та просто небайдужі громадяни. У горі українці ще більше об’єднуються. Та хіба й можна лишатися байдужим, коли бачиш, як російські ракети забирають безневинні життя. Дякую всім і кожному, хто сьогодні працював на місці трагедії. Наша нація ДУЖЕ сильна. Ми переможемо. І покараємо винних у нашому спільному горі", - запевнює голова ОВА.

Нагадаємо, вранці 31 липня російські ракети влучили в навчальний заклад і житловий будинок. Раніше було відомо про п'ятьох загиблих і 73 постраждалих, через деякий час повідомили, що кількість загиблих зросла до шести, а постраждалих - до 75.


Джерело: "Дніпропетровська ОВА"
+Поширити: