Про часті вибухи в Криму: "Ми не будемо запитувати дозволу..." - Данілов. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
01 серпня 2023, 21:22

Про часті вибухи в Криму: "Ми не будемо запитувати дозволу..." - Данілов

Секретар Ради національної безпеки та оборони України, Олексій Данілов, у коментарі щодо вибухів в Севастополі заявив, що Збройні сили України не допустять, щоб терористи рф захопили країну, і продовжать діяти проти них, поки ті не покинуть територію України.

Про це він розповів під час національного телемарафону.

На запитання щодо причин частоти вибухів на окупованій території Криму, Данілов зазначив, що українські військові мають право використовувати зброю, яка виготовлена на території України, там, - де це необхідно.

"Час гауляйтерів добігає кінця, і вони відповідатимуть за всі свої злочини, що вчинені спільно з путінським режимом. Ми не будемо запитувати дозволу у когось, щоб використовувати зброю, яка виготовляється на території нашої країни, для знищення агресора там, де вважаємо за необхідне", - підкреслив Данілов.

За його словами, Україні необхідна перемога, і важливо розуміти, що бойові дії можуть мати місце не тільки на території України.

Нагадаємо, що сьогодні в Криму стався вибух, а окупаційна влада Севастополя повідомила про збитий безпілотний літальний апарат.


irta-fax
+Поширити: