Оголошено примусову евакуацію дітей ще у 9 населенних пунктах Донеччини. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
05 серпня 2023, 16:07

Оголошено примусову евакуацію дітей ще у 9 населенних пунктах Донеччини

Учасники координаційного штабу з питань обов'язкової евакуації під час свого засідання ухвалили важливе рішення щодо розширення примусової евакуації дітей на Донеччині ще дев'ятьма населеними пунктами. Цю інформацію повідомив Telegram-канал Мінреінтеграції.

Прес-служба зазначила: "Учасники одноголосно проголосували за проведення примусової евакуації дітей ще з дев'яти населених пунктів Донецької області, які знаходяться поблизу районів ведення бойових дій".

Відповідно до рішення, евакують дітей з наступних населених пунктів:

Ямполь, Зарічний, Торський, Оріховатка, Миконорівка, Малинівка, Тихонівка, Васютинський та Рай-Олександрівка. Всього з цих населених пунктів буде евакуйовано приблизно 130 дітей.

Крім того, координаційний штаб також розглянув стан евакуації цивільного населення із Сумської області. Наразі з небезпечної 5-кілометрової зони там вже евакуйовано 1718 осіб, у тому числі 228 дітей. Зазначено, що у 21 населеному пункті людей не залишилося, проте евакуаційні заходи продовжуються.


Джерело: "Мінреінтеграції"
+Поширити: