Доплати військовим затверджено Урядом. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
09 серпня 2023, 20:03

Доплати військовим затверджено Урядом

Уряд схвалив нову постанову, яка стосується щомісячних доплат для тих, хто стоїть на захисті нашої держави. Ця важлива ініціатива охоплює військовослужбовців, правоохоронців і рятувальників. Інформацію про це оприлюднив Денис Шмигаль, прем’єр-міністр України, у своєму телеграм-каналі у середу, 9 серпня.

Він поділився: "Усі, хто віддає своє життя заради нашої країни, зможуть розраховувати на справедливі щомісячні доплати. Сьогодні, під час позачергового засідання уряду, було прийнято рішення, яке регламентує питання додаткових виплат для наших героїв – військових, правоохоронців та рятувальників".

Згідно з Шмигалем, на період воєнного стану розмір щомісячних доплат буде наступним: 30 тисяч гривень.

"Для осіб, які відповідають за керівництво військовими частинами та підрозділами здалеку, сума доплат може становити 50 тисяч гривень. У той час як для тих, хто перебуває безпосередньо на передовій, ця сума становитиме 100 тисяч гривень", – додав прем’єр.

Крім того, зазначив керівник уряду, також передбачено щомісячні додаткові виплати для строковиків та курсантів, які складатимуть 6 тисяч гривень та 2350 гривень відповідно.

Важливо зазначити, що відразу після початку війни в Україні, військовослужбовці, які не приймали участь у бойових діях, отримували додаткову фінансову винагороду у розмірі 30 тисяч гривень. Однак з 1 лютого 2023 року ці щомісячні виплати було скасовано.


irta-fax
+Поширити: