Зеленський на передовій Сходу з робочим візитом. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
14 серпня 2023, 18:23

Зеленський на передовій Сходу з робочим візитом

Увечері, 14-го серпня, в офіційних соцмережах Володимира Зеленського з’явилась інформація про те, що Президент відвідав передові позиції на Донеччині.

«Сьогодні працюємо на Донеччині.

Відвідав 22-гу окрему механізовану бригаду, яка виконує бойові завдання у складі тактичної групи «Адам» оперативно-тактичного угруповання «Соледар».

Обговорили з командиром бригади проблеми, із якими стикаються воїни, і пропозиції щодо їх розв’язання.

Щодня я отримую загальну інформацію. Вона дає широке розуміння ситуації, і це теж дуже важливо. Але я хотів сам відвідати всі бригади окремо, щоб точково зрозуміти проблеми кожної з них». - йдеться в офіційному повідомленні Володимира Зеленського

——

Today we are working in Donetsk region.

I paid a visit to the 22nd separate mechanized brigade, which performs combat missions as part of the Adam tactical group of the Soledar operational and tactical group.

We discussed with the brigade commander the problems faced by the warriors and proposals for their solution.

Every day I receive general information, which gives me a broad understanding of the situation, and this is also very important. But I wanted to visit all the brigades individually to understand the problems of each of them.


Джерело: "Офіс Президента"
+Поширити: