Відео того, що залишилось від російського ВДК «Мінськ» в Севастополі. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
14 вересня 2023, 21:44

Відео того, що залишилось від російського ВДК «Мінськ» в Севастополі

У соціальних мережах з'явився відеозапис наслідків того, як українська ракета вразила російське судно ВКД «Мінськ» у південній бухті Севастополя. Журналіст Юрій Бутусов повідомив, що цей відеофрагмент був зафіксований відразу після ліквідації пожежі на судні.

📌"Надбудова зі складною електронікою зазнала серйозних пошкоджень та вигоріла. Її неможливо відновити. Це факт. Щодо відео і його походження, то не варто приділяти занадто багато уваги твердженням про його джерело. Все одно російська пропаганда може стверджувати, що це було знято на кіностудії Довженка", - коментує цей відеоролик Бутусов.

📅Для нагадування, вночі на 13 вересня у Севастополі відбулися вибухи. Пізніше міністерство оборони російської федерації повідомило, що була здійснена атака 10 крилатими ракетами на судноремонтний завод імені С. Орджонікідзе, яка призвела до пошкодження двох кораблів.

✅Головне управління розвідки Міністерства оборони України також підтвердило, що в Севастополі були уражені великий десантний корабель і підводний човен російської федерації.


Irta-fax
+Поширити: