Вірменія не має наміру розпочинати воєнні дії в Нагірному Карабасі – Пашинян. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика
19 вересня 2023, 16:46

Вірменія не має наміру розпочинати воєнні дії в Нагірному Карабасі – Пашинян

Прем'єр-міністр Вірменії, Нікол Пашинян, заявив, що Вірменія не має наміру розпочинати воєнні дії в Нагірному Карабасі через нинішню ситуацію. Він відзначив: "Вірменія не бере участі у військових діях, і хочу ще раз зазначити, що Республіка Вірменія не має армії в Нагірному Карабаху. Наразі ми не будемо робити жодних необдуманих дій".

📢У центрі Єревану відбувається масовий мітинг, де люди вимагають від Азербайджану припинити вогонь і від Пашиняна захистити вірмен у Нагірному Карабасі. Протестувальники вигукували "Нікол зрадник" та "Арцах".

📅Варто нагадати, що 19 вересня Азербайджан розпочав "антитерористичні заходи" в Нагірному Карабасі для відновлення конституційного порядку.

Міністерство закордонних справ Азербайджану вважає, що "єдиним шляхом до миру в Нагірному Карабасі є повне виведення вірменських військових і розпуск режиму в Ханкенді".

Міністерство оборони Азербайджану підтвердило свою готовність продовжувати воєнні дії до досягнення умов, які Баку ставить перед Єреваном.


Irta-fax
+Поширити: