На росії вирішено закрити завод Candy, наступним може бути Haier. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
25 вересня 2023, 20:34

На росії вирішено закрити завод Candy, наступним може бути Haier

Компанія Haier, китайський виробник побутової техніки, який володіє російською юридичною особою італійського бренду Candy, прийняла рішення закрити свій завод на росії.

За інформацією російського видання "коммерсантъ", це рішення було прийняте через спад попиту та конкуренцію з боку дешевших китайських, та інших брендів, які поки що збираються на росії. Повідомлення про це з'явилося у понеділок, 25 вересня, з посиланням на джерела видання.

Завод під назвою ТОВ "Канді С.Н.Г." у місті Кіров був призупинений ще у квітні. Перед початком повномасштабної війни росії проти України, планувалося виробляти практично мільйон одиниць техніки на рік, однак через введення санкцій і інших обмежень заводу вдалося виробляти не більше як 300-400 тисяч одиниць.

У компанії Haier залишився ще один завод на росії, а його майбутнє зараз обговорюється. Можливо, його продадуть за ціною нерухомості або призведуть до банкрутства.

Це рішення компанії Haier стало наслідком складної ситуації на російському ринку, де західні компанії виявилися під тиском обставин нападу росії на Україну. Попри те, що деякі західні компанії отримали великі прибутки на російському ринку, – кремль обмежує їх діяльність і блокує доступ до цих прибутків.


Irta-fax
+Поширити: