Три дні жалоби оголошено на Харківщині. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
05 жовтня 2023, 20:25

Три дні жалоби оголошено на Харківщині

У Харківській області оголошено триденну жалобу через трагедію у селі Гроза, де внаслідок російського теракту загинула 51 людина. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, терористична атака росіян на село Гроза стала найкривавішим злочином окупантів у Харківській області за весь період повномасштабного вторгнення.

"Три дні, з 6 по 8 жовтня, в Харківській області будуть оголошені днями жалоби. Вічна пам'ять жертвам російського терору. Щирі співчуття їхнім рідним та близьким", - підкреслив глава ОВА.

📅Нагадаємо, що сьогодні, 5 жовтня, росіяни влучили ракетою у село на Харківщині. Внаслідок цього російського терористичного акту загинуло понад 50 людей, що становить приблизно 15% від загальної чисельності населення села.


Джерело: "Харківська ОВА"
+Поширити: