Бої тривають в 14 населених пунктах Ізраїлю – ЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Суспільство / Події
07 жовтня 2023, 16:50

Бої тривають в 14 населених пунктах Ізраїлю – ЗМІ

Запеклі бої та несамовитий хаос охопив Ізраїль, коли терористи прорвалися на його територію з сектора Газа. В 14 ізраїльських населених пунктах на відстані до 15 км від кордону тривають інтенсивні військові дії, зокрема в місті Офакім, де вже була ліквідована одна з груп бойовиків, що складався з восьми людей. Про це в суботу, 7 жовтня, повідомляє місцеве видання newsru.co.il.

📌«Відомості про втрати з ізраїльської сторони у цих населених пунктах уточнюються та будуть опубліковані пізніше», - зазначає ЗМІ.

📌«Ракетні обстріли з сектора Газа продовжуються, підтримуючи напруженість у регіоні». – додає видання.

💥7 жовтня став чорним днем для Ізраїлю, коли ХАМАС випустив тисячі ракет і снарядів на південь та центр країни, що призвело до десятків загиблих і сотень поранених.

📢Армія оборони Ізраїлю оголосила антитерористичну операцію "Залізні мечі" у секторі Газа. Авіація активно атакує об'єкти ХАМАС.

📢Уряд також запровадив надзвичайний стан на всій території держави Ізраїль.


Irta-fax
+Поширити: