Знову заблокований пункт пропуску Дорогуськ-Ягодин. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка / Події
18 грудня 2023, 17:03

Знову заблокований пункт пропуску Дорогуськ-Ягодин

Польські перевізники знову вчинили блокаду руху вантажівок через пункт пропуску Дорогуськ – Ягодин. Про це повідомила Державна прикордонна служба України в понеділок, 18 грудня.

📢«Сьогодні після 15:00 (за київським часом) польські перевізники розпочали акцію протесту на під’їзних шляхах до пункту пропуску Дорогуськ – Ягодин. Про її початок інформація надійшла від Прикордонної варти Республіки Польща», – повідомили прикордонники.

Організатори протесту оголосили, що планують пропускати тільки по одному вантажному автомобілю на годину. Вони пообіцяли пропускати автобуси, транспортні засоби із вантажами безпекового, гуманітарного характеру та ті, що перевозять тварин, а також продукти, які швидко псуються.

За останній тиждень помітно зросла кількість вантажівок, що користуються пунктом пропуску Ягодин. Протягом останньої доби через цей пункт пропуску пройшли 1100 фур.

Речник Держприкордонслужби, Андрій Демченко, зазначив, що учасники блокади фактично розташовані за кілька кілометрів від польського пункту пропуску Дорогуськ, обмежуючи рух вантажівок в обидва напрямки – і в бік України, і тих, які вирушають з України.


Джерело: "Державна прикордонна служба України"
+Поширити: