Україна отримала від Польщі додатково 5000 терміналів Старлінк. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Економіка
21 грудня 2023, 18:05

Україна отримала від Польщі додатково 5000 терміналів Старлінк

Міністр цифрової трансформації України, Михайло Федоров, повідомив сьогодні, 21 грудня, про отримання додаткових 5 тисяч терміналів Старлінк від Польщі.

У своєму повідомленні він зазначив, що частина з цих терміналів буде використана для забезпечення неперервного зв'язку на прифронтових територіях, а решта буде розподілена на об'єкти критичної інфраструктури.

Міністр наголосив на важливості цього кроку, особливо у контексті забезпечення зв'язку в регіонах, що перебувають у прифронтовій зоні та важкому становищі. Федоров також висловив подяку Польщі за передачу найбільшої кількості терміналів, загалом 19,5 тисяч, які вже допомагають українцям у забезпеченні доступу до зв'язку.

📢«Сьогодні в Україні працює близько 47 тисяч Старлінків, які ми отримали завдяки домовленостям Мінцифри з міжнародними донорами та партнерами. Польща передала найбільше терміналів — загалом 19,5 тисяч. Дякую уряду та Міністерству цифровізації Польщі, а також Національному інституту комунікацій за потужну підтримку в забезпеченні зв’язку в Україні», - написав у соцмережах Федоров.


Джерело: "Мінцифри"
+Поширити: