Уряд Японії профінансував закупівлю обладнання для 25 українських лікарень. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка
11 січня 2024, 18:32

Уряд Японії профінансував закупівлю обладнання для 25 українських лікарень

У січні поточного року 25 медичних установ у Миколаївській, Київській, Сумській, Дніпропетровській, Кіровоградській та Черкаській областях отримають нове медичне обладнання за підтримки уряду Японії. Про це стало відомо сьогодні, 11 січня, з повідомлення пресслужби МОЗ.

📌Зазначається, що обладнання вартістю 14 млн грн вже закуплене та розпочато його доставлення до лікарень. Цей процес здійснюється під опікою пацієнтської організації БО 100% Життя, у рамках меморандуму із японською стороною.

Необхідно відзначити, що вже протягом півтора року українські лікарні отримують медичні препарати за підтримки японської організації Peace Winds Japan (PW). Зокрема, протягом цього періоду 57 медичних закладів, які функціонують у найбільш постраждалих від російської агресії регіонах, отримали ліки на загальну суму приблизно 1,5 млн доларів.

📅Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Японія здійснила закупівлю великогабаритного обладнання загальною потужністю близько 200 МВт для України, включаючи п'ять газотурбінних установок та сім великих трансформаторів.


Джерело: "МОЗ України"
+Поширити: