З тимчасово окупованих територій було вивезено росіянами 4,8 млн тонн зерна – ЦНС. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка / Суспільство / Події
16 січня 2024, 16:40

З тимчасово окупованих територій було вивезено росіянами 4,8 млн тонн зерна – ЦНС

Минулого року російські загарбники, що перебувають на тимчасово окупованих територіях України, здійснили збір та вивезення 4,8 мільйона тонн українського зерна. Інформацію про це представлено Центром національного спротиву у вівторок, 16 січня

У повідомленні наголошується, що на тимчасово окупованих територіях російські окупанти впровадили схему, в рамках якої всі аграрії повинні передавати зерно окупантам за фіксованою ціною, значно нижчою від ринкової. Після цього призначені «гауляйтери» перепродають цей товар, забираючи різницю.

📢«Ця різниця і стає своєрідною платою кремля за їхню "вірність"!», - відзначає ЦНС.

Раніше було повідомлено, що російські окупанти продовжують вчиняти грабежі серед аграріїв та вивозити українське зерно із тимчасової окупації.

📅Нагадаємо, що експорт цих сільськогосподарських продуктів також відбувається через Феодосійський порт, а саме на суднах, які плавають під іноземними прапорами.


Джерело: "Центр національного спротиву"
+Поширити: