Криптобіржа Binance знайшла альтернативу своїй криптокартці - оголошено про партнерство з Trustee Plus. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Економіка / Суспільство
24 січня 2024, 12:30

Криптобіржа Binance знайшла альтернативу своїй криптокартці - оголошено про партнерство з Trustee Plus

У січні 2024 року стало відомо про співпрацю між популярною криптобіржею Binance та українським криптогаманцем Trustee Plus. Це партнерство стане ще одним кроком на шляху до розширення фінансової свободи криптоентузіастів в Центральній та Східній Європі.

Відтепер користувачі Binance можуть випустити віртуальну платіжну картку від Trustee Plus. З 15 січня по 25 лютого 2024 року ця можливість надається зі знижкою 50%. Окрім того, відтепер користувачі Trustee Plus можуть поповнювати свій баланс також й з використанням сервісу Binance Pay. В перші три місяці дії цієї послуги вона поповнення буде безкоштовним.

Як регіональний керівник Binance у ЦСЄ та Центральній Азії, Кирило Хом’яков підкреслив важливість цієї співпраці в контексті їхньої місії. За його словами, це партнерство стане потужним каталізатором у просуванні мети криптобіржі, яка спрямована на розширення фінансової свободи користувачів в їх рідних країнах та по всьому світу.

Можливість поповнювати криптовалютний гаманець Trustee Plus вже доступна в мобільному додатку Binance, жодні додаткові оновлення не потрібні. На сьогодні можна додати кошти в ВТС, ЕТН та USDT.

«Коли я кожного дня чую слова подяки від незнайомих людей за те, що ми спростили фінансові відносини в родинах, надали можливість швидко допомагати друзям, переказувати, отримувати та витрачати винагороду за працю й просто ефективно допомагати тим, хто цього зараз потребує — тоді я розумію, що ми дійсно робимо світ трішки кращим», — повідомив Вадим Груша, CEO Trustee Plus.

Нагадуємо, що Trustee Plus надає українцям можливість купити ефіріум й щоденно користуватися своїми цифровими активами у повсякденному житті.


+Поширити: