Російські загарбники руйнують все в сусідній країні. В самих розвалиться само собою. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
28 січня 2024, 16:21

Російські загарбники руйнують все в сусідній країні. В самих розвалиться само собою

На росії обвалився весь під'їзд у п'ятиповерховому житловому будинку на вулиці Наріманова у Ростові-на-Дону. Про це повідомив губернатор Ростовської області Василь Голубєв у неділю, 28 січня.

За його словами, будинок, побудований у 1963 році, був визнаний аварійним ще чотири роки тому, і напередодні всі мешканці були евакуйовані, що дозволило уникнути жертв серед російського народонаселення.

У зв'язку зі станом надзвичайної ситуації влада Ростова-на-Дону розпочала ліквідацію наслідків, а мешканців будинку перевели до пункту тимчасового розміщення у місцевій школі. Розселенню підлягають 155 сімей.

🌐Тим часом в мережі з'явилося відео моменту обвалення під'їзду.

📅Нагадаємо, що 14 січня у Ростові відбувся масштабний блекаут, при якому зникли світло, вода та опалення, що створило надзвичайно складні умови для мешканців міста та околиць, оскільки температура повітря опустилася до -20 градусів.


Irta-fax
+Поширити: