Нікополь знову під російським обстрілом: поранено двох юнаків. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
29 січня 2024, 14:25

Нікополь знову під російським обстрілом: поранено двох юнаків

Російські загарбники здійснили черговий обстріл Нікополя у понеділок, 29 січня, що призвело до поранення двох молодих хлопців, один з яких перебуває у важкому стані. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у Telegram.

📢«Росіяни вдарили по Нікополю артилерією. Постраждали двоє молодих хлопців, 19 і 21 рік. Перший лікуватиметься вдома. Другий — важкий. У нього осколкові поранення голови та грудної клітки. Медики надають усю необхідну допомогу», - зазначив він.

📅Нагадаємо, що 23 січня внаслідок масованої ракетної атаки російських військ на Павлоград у Дніпропетровській області загинув чоловік.

Також варто зазначити, що російська армія вбила останнього мешканця села Степок у Сумській області. Цей 60-річний чоловік був останнім жителем села, оскільки всі інші мешканці були евакуйовані.

* фото архівне.


Джерело: "Дніпропетровська ОВА"
+Поширити: