На російських мінах підірвались двоє мешканців села на Херсонщині. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Події
12 лютого 2024, 19:56

На російських мінах підірвались двоє мешканців села на Херсонщині

У селі Біляївка Херсонської області на російській міні підірвалися двоє чоловіків. На щастя, обидва вижили, але отримали серйозні поранення. Про це повідомила пресслужба Херсонської ОВА у понеділок, 12 лютого.

За інформацією, один з чоловіків, 58-ми років, отримав поранення, коли збирав дрова в лісосмузі там й виявив вибухівку, яку залишили російські військові. Детонація ворожої міни призвела до вибухової травми та часткової ампутації ноги у чоловіка.

Також до лікарні був доставлений і другий чоловік, 62-річний місцевий мешканець, який теж постраждав від вибуху на ворожій міні у лісосмузі того ж села. У другого потерпілого також було діагностовано мінно-вибухові травми та травматична ампутація пальців стопи. Лікарі оцінюють його стан як середньої тяжкості.

📢«Нагадуємо, що більшість правобережжя Херсонщини потенційно заміновано. Безпечно пересуватися й відвідувати лише ті території, де працювали сапери! Бережіть себе та неухильно дотримуйтеся правил мінної безпеки», - йдеться в повідомленні ОВА.


Джерело: "Херсонська ОВА"
+Поширити: