В окуповану Горлівку приїхав кіркоров давати концерти пораненим російським загарбникам. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Події
13 лютого 2024, 14:48

В окуповану Горлівку приїхав кіркоров давати концерти пораненим російським загарбникам

Філіп «не в ту дверь» кіркоров приїхав до окупованої Горлівки Донецької області. Цю інформацію 13 лютого розповіли російські телеграм-канали «Mash», «RT» та «Обережно, новини».

Російський «певец» виступив у міській лікарні №2, що є окупованою українською землею, заявив, що не планує покидати росію.

📢«Виїжджати нікуди не збираюся, я живу тут. Жив і житиму. У мене тут дім, у мене тут діти, у мене Бедрос – тато», - зазначив «певец».

«Не в ту дверь» кіркоров доставив «гуманітарну допомогу» та подарунки пораненим російським загарбникам, а також приніс комп'ютери, принтери, кондиціонери та іншу техніку для місцевого дитячого центру. Крім того, він обіцяв оплатити протези трьом російським окупантам.

📅Нагадаємо, що філіп кіркоров став учасником вечірки відомого блогера та ведучої насти івлєєвої. Вона відбулась у грудні 2023 року на росії в московському клубі «Мутабор», після чого на всіх учасників накинулись Z-активісти.

Всі учасники заходу також стали об'єктом правових переслідувань через «пропаганду ЛГБТ». Внаслідок цього концерти артистів, присутніх на вечірці, були скасовані на росії.

Сцени за участю кіркорова викинули з новорічного фільму «Іван Васильович змінює все» та з програми «Різдвяні вечори із григорієм лепсом».

📌Раніше, у квітні 2022 року, українська співачка Оля Полякова зізналася, що соромиться за дружбу з філіпом «не в ту дверь» кіркоровим. Також в травні 2022 року Латвія заборонила в'їзд артисту через його підтримку агресивної політики росії.


Джерело: "РосЗМІ"
+Поширити: