ЧЄ з боротьби: українець відмовився від спільного фото з російським спортсменом. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
14 лютого 2024, 13:59

ЧЄ з боротьби: українець відмовився від спільного фото з російським спортсменом

Український борець Олександр Грушин відмовився від спільного фото з російським спортсменом Анваром Аллах’яровим, який має російський паспорт, під час нагородження на Чемпіонаті Європи з боротьби у Бухаресті.

Він протистояв ідейним символам "братерства" і "єдиного народу". Грушин пройшов до фіналу у своїй ваговій категорії до 63 кг, але поступився азербайджанцю Мураду Маммадову, в той час, як Аллах’яров здобув бронзу. Іншим бронзовим призером став болгарин Едмонд Назарян.

📢Нагадаємо, що раніше НОК України повідомляв: «🥈🤼Маємо першу медаль на чемпіонаті Європи з боротьби, що проходить у румунському Бухаресті🏆. Срібним призером у ваговій категорії до 63 кг став представник греко-римського стилю Олександр Грушин».

На шляху до нагороди 25-річний уродженець Волновахи переміг трьох суперників, зокрема у півфіналі чинного чемпіона Європи у вазі до 60 кг Едмонда Армена Назаряна з Болгарії (9:5). Після чого у головній сутичці в рівній боротьбі все ж поступився срібному призеру останньої світової першості азербайджанцю Мураду Маммадову (1:2).

Відзначимо, що для Грушина це друга в кар'єрі медаль чемпіонату Європи після бронзи у Будапешті-2022.


Джерело: "НОК України"
+Поширити: