Юрій Ігнат пішов з посади спікера Повітряних Сил ЗСУ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Влада
16 березня 2024, 20:30

Юрій Ігнат пішов з посади спікера Повітряних Сил ЗСУ

Полковник Юрій Ігнат пішов з посади спікера Повітряних Сил ЗСУ, повідомив командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук у суботу, 16 березня.

📢«З моменту повномасштабного вторгнення, я особисто дякував цій людині усього двічі на рік – на День народження та професійне свято. За що? За величезний обсяг роботи. А головне – результат боротьби з ворогом на інформаційному фронті! Як в Україні, так і за кордоном… за що і отримав заслужену державну нагороду від Президента України. Сьогодні я подякую полковнику Юрію Ігнату уп’яте. Подякую за продуктивну роботу на посаді начальника служби зв’язків з громадськістю Командування Повітряних Сил», – повідомив Микола Олещук у своєму Телеграм-каналі.

За його словами, полковник Ігнат залишатиметься у складі Повітряних Сил і працюватиме на іншому напрямку не менш успішно.


Джерело: "Командувач Повітряних Сил ЗСУ"
+Поширити: