На росії заявляють, що Франція готує «військовий контингент» для України – росЗМІ. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Політика / Події
19 березня 2024, 17:53

На росії заявляють, що Франція готує «військовий контингент» для України – росЗМІ

На росії сергій наришкін, директор служби зовнішньої розвідки рф, заявив у вівторок, 19 березня, що отримав інформацію про підготовку Францією контингенту військових для відправлення в Україну.

📢«За даними, що надходять у СЗР Росії, контингент для відправки на Україну вже готується», - сказав він, додаючи, що на початковому етапі цей контингент може складати близько 2000 осіб.

📢«Французькі військові побоюються, що такий значний військовий підрозділ не вдасться перекинути і розквартувати в Україні непомітно» – додав він і пригрозив, що «контингент із Франції» стане «пріоритетною легітимною мішенню для атак з боку російських збройних сил».

Раніше президент Франції Еммануель Макрон висловив можливість введення військ в Україну, наголосивши на тому, що росія не повинна ні в якому разі перемогти у цій загарбницькій війні, яку сама розв’язала та продовжує. Він також наполегливо порадив самообраному псевдолідеру рф путіну утриматися від загроз щодо ядерної зброї.


Джерело: "росЗМІ"
+Поширити: