Сергій Ребров офіційно став головним тренером збірної України з футболу. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Спорт
07 червня 2023, 13:52

Сергій Ребров офіційно став головним тренером збірної України з футболу

Українська асоціація футболу (УАФ) оголосила 7 червня про призначення головним тренером збірної України 48-річного Сергія Реброва.

Вже 12 червня 2023 року С. Ребров дебютує на посаді тренера збірної у товариському матчі зі збірною Німеччини, - повідомив голова асоціації Андрій Павелко.

"Для зіркового, у минулому, футболіста це вже п'ятий самостійний досвід тренерської роботи, але перший з національною командою. Ребров двічі приводив до чемпіонства "Динамо", тричі вигравав чемпіонат Угорщини з "Ференцварошем", також завойовував золото у вищому дивізіоні Об'єднаних Арабських Еміратів на чолі "Аль-Айну". Сергій Станіславович також очолював "Аль-Аглі" з Саудівської Аравії, з яким брав срібло", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Батраков: «Продовжую навіть під час війни роботу з розвитку спорту Луганщини»

Будучи гравцем, Ребров провів за збірну України 75 матчів, в яких забив 15 голів. Зокрема, він виходив до чвертьфіналу чемпіонату світу з футболу у 2006 році.


+Поширити: