«Жовта стрічка" влаштували патріотичну акцію в Луганську та Донецьку. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Культура
24 червня 2023, 15:11

«Жовта стрічка" влаштували патріотичну акцію в Луганську та Донецьку

Громадський рух спротиву окупації "Жовта стрічка" організував патріотичну акцію в тимчасово окупованих містах – Луганську та Донецьку. Про це інформують у телеграм-ресурсах цієї організації. Активісти стверджують, що незважаючи на те, що протягом 9 років окупанти намагалися заперечити наявність протиукраїнського спротиву у Донбасі, вони не здавалися і продовжували посилювати свою діяльність щодня.

"Донецьк та Луганськ — це Україна! 9 років окупанти стверджували, що ніякого проукраїнського спротиву в Донецьку та Луганську немає. Але ми є, нас більше, ми посилюємось з кожним днем", - заявили учасники руху. Вони наголосили, що громадський рух "Жовта стрічка" продовжує невпинно чинити опір окупації.

Організатори акції також надали фотографії, на яких видно вулиці Донецька та Луганська, які були і будуть українськими містами, та незабаром стануть звільненими від впливу рашизму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:


irta-fax
+Поширити: