Окупанти впроваджують нові обмеження для громадян на Луганщині. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка
Суспільство / Регіональні
27 червня 2023, 16:19

Окупанти впроваджують нові обмеження для громадян на Луганщині

За даними Луганської ОВА, окупаційна влада введе нові обмеження для громадян у зоні тимчасової окупації. Зокрема, згідно з введеним законом, окупанти матимуть право затримувати громадян на 30 днів за порушення воєнного стану. Крім того, буде введена можливість затримання пасажирського транспорту у разі відсутності маршрутної картки.

Представники Луганської ОВА зазначили, що ці обмеження стосуватимуться виключно українських громадян, оскільки воєнний стан був оголошений лише на тимчасово окупованій території. Це викликає додатковий тиск на українців та ускладнює виїзд з окупованих територій.

Закон фактично легалізує конфіскацію автомобілів та дозволяє затримувати та арештовувати громадян України за будь-яких обставин, які не сприяють російській окупації.

Прикладом посилення контррозвідувального режиму може служити ситуація в Привіллі, де російські окупанти збільшили контроль та намагаються виявити інформаторів ЗСУ серед місцевого населення. Як приклад – представник окупаційної адміністрації міста використовував гучномовець на своєму автомобілі, загрожуючи громадянам, які спілкуються з особами з підконтрольної уряду України території. У разі виявлення таких випадків, жінкам загрожує арешт на 15 днів, а чоловікам - на 30 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:


Джерело: "Луганської ОВА"
+Поширити: