Новини регіону. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини регіону

RSS
09 жовтня 2022, 14:00

За тиждень до початку: на Луганщині окупанти почали готуватися до опалювального сезону

У тимчасово захоплених Лисичанську, Рубіжному та Сєвєродонецьку Луганської області російські окупанти почали готуватися до опалювального сезону за тиждень до його початку.
09 жовтня 2022, 09:14

Уряд розподілив кошти серед ОВА на закупівлю та доставку дров для населення прифронтових територій

ОВА вже найближчим часом почнуть закуповувати дрова. Доставляти їх будуть безпосередньо по домівках у населених пунктах, поруч з якими тривають бойові дії.
08 жовтня 2022, 15:02

У Лисичанську пошкоджені десятки кілометрів критичної інфраструктури – Гайдай

У тимчасово захопленому росіянами Лисичанську Луганської області пошкоджені десятки кілометрів критичної інфраструктури, системи водо-, тепло- і газопостачання, насосні станції.
08 жовтня 2022, 14:40

В’їзд на деокуповані території Донецької області – за спеціальними дозволами-перепустками

Щоб в’їхати на деокуповані території, необхідно отримати спеціальний дозвіл-перепустку від військової адміністрації
08 жовтня 2022, 14:31

Загарбники вивозять дітей з окупованої Луганщини до росії – Гайдай

На захоплених територіях Луганщини російські загарбники примусово мобілізують чоловіків, паспортизують населення, а також вивозять дітей у рф та вивозять сучасне обладнання зі шкіл та медичних установ.
07 жовтня 2022, 09:19

У Сватовому на Луганщині росіяни замінували основні об'єкти і будівлі

У Сватовому Луганської області російські загарбники замінували основні інфраструктурні об’єкти, будівлі і території.
06 жовтня 2022, 08:13

Поплічники окупантів тікають із Сватова на Луганщині, загарбники "полюють" на диверсантів

Під натиском Сил оборони України на Луганщині починають втікати не лише російські окупанти, а й їхні поплічники-колаборанти.
05 жовтня 2022, 20:57

Мешканці звільнених населених пунктів Донеччини почали отримувати грошову допомогу

Всього заплановано видати готівку 13 тисячам осіб, на що Міжнародний Комітет Червоного Хреста вже виділив кошти.
04 жовтня 2022, 14:00

росіяни активно проводять мобілізацію в ОРДЛО та Криму

Так, на тимчасово окупованому півострові комунальні підприємства отримали план щодо мобілізації, який вони мають виконати. Тих, хто не має військового досвіду оформляють добровольцями.
03 жовтня 2022, 10:00

Вцілілі у Лимані окупанти тікали до Щастя – голова Луганської ОВА

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив, що російські окупанти під час деокупації тікали з Лиману до міста Щастя.
02 жовтня 2022, 13:30

Ситуація в деокупованому Куп’янську

Жодна крамниця чи аптека в місті ще не працюють, то ж люди виживають на гуманітарній допомозі. Хліба купити немає де. Джерел фінансування у людей не залишилось – в місті всі однаково безробітні. Наразі волонтерами та місцевою владою налагоджено евакуацію з міста – по-перше жити на лінії вогню небезпечно, а, по-друге, вижити поза приватного сектору у розбитих будинках без опалення взимку практично неможливо.
01 жовтня 2022, 19:00

До деокупованого Ізюму поступово повертається життя

Життя у Ізюмі перемістилося здебільшого в приватний сектор. Центральна частина та багатоповерхівки повністю або частково зруйновані на 90%, відсутні електрика, газ, вода, опалення.
27 вересня 2022, 13:00

Нове життя в чужій країні. Як мешканка Луганщини змогла вибратися з-під обстрілів

З початком повномасштабного вторгнення росіян, за даними Міжнародної організації з міграції, 6,9 мільйонів українців були вимушені покинути свої домівки та переїхати в інші регіони країни чи за кордон. Хтось виїжджав до рідних чи знайомих, хтось їхав навмання, просто подалі від обстрілів.
27 вересня 2022, 11:00

Захмарні ціни та відсутність роботи принесли загарбники на окуповані території разом з «руським міром»

30 гривень за батон хліба, 88 гривень за пляшку «Coca-Cola» та майже 200 гривень за найдешевші сосиски. З такими новими реаліями в магазинах зіткнулися люди на новоокупованих територіях Луганщини.
25 вересня 2022, 12:30

Маріупольський театр взяв участь у Всеукраїнському фестивалі "Вересневі самоцвіти"

У Кропивницькому відбувся 52-й Всеукраїнський фестиваль театрального мистецтва "Вересневі самоцвіти". У цьому році у фестивалі брали участь театри з Маріуполя, Харкова, Чернігова, Києва, Вінниці та Кропивницького. Донецький академічний обласний драматичний театр (м. Маріуполь) презентував свою постановку «КРИК НАЦІЇ».
25 вересня 2022, 11:30

Окупанти обстріляли дев’ять населених пунктів Донеччини - знищено та пошкоджено 24 цивільних об’єкти

Протягом доби армія рф здійснила 14 атак на житловий сектор, вбила та поранила цивільних мешканців. Під обстрілами перебували міста Авдіївка, Бахмут, Торецьк, Красногорівка, Святогірськ, Миколаївка, смт Нью-Йорк і Гостре, село Богатир, повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.
23 вересня 2022, 18:00

Акція щодо захисту життя полонених українських захисників

У Києві рідні та близькі полонених українських захисників влаштували триденний мітинг. Акція спрямована на захист та збереження життя українських воїнів. У зв’язку з московським терактом в Оленівці на Донеччині, учасники та учасниці заходу закликали владу призупинити зернові угоди до повного звільнення з полону усіх захисників Маріуполя, а також пошуку зниклих у Тошківці на Луганщині.
22 вересня 2022, 16:30

Окупанти планують залучати дітей 13-17 років для збільшення показників псевдореферендумів

Перехоплено документи терористичної організації «днр», які регламентують залучення неповнолітніх громадян до участі у фейковому референдумі рф на тимчасово окупованій території Донеччини. Таким чином, загарбники сподіваються розширити «електоральну базу» підтримки кремлівського проєкту з приєднання частини східної України до складу країни-агресора. Про це повідомляє Служба безпеки України.
21 вересня 2022, 20:00

В Україні проводять оперативні відновлювальні роботи на звільнених від рф територіях

На Харківщині вже розчищено 100 км доріг державного значення на деокупованих територіях. Працівники ДСНС продовжують розмінування територій. На Миколаївщині за час військової агресії з боку рф зруйновано 7 457 об’єктів. Станом на сьогодні вже відновлено 1 651 об’єкт.
21 вересня 2022, 19:35

Про роботу Тимчасової слідчої комісії: хто відповідатиме за нецільове використання гумдопомоги?

20 вересня 2022 року створено міжфракційну Тимчасову Слідчу Комісію (ТСК) Верховної Ради України з питань розслідування можливих порушень законодавства України у сфері отримання, розподілу, транспортування, зберігання, використання за цільовим призначенням гуманітарної та іншої допомоги, а також неефективного використання державного майна, яке може бути використане для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб та забезпечення інших потреб держави. Робота ТСК буде направлена на виявлення та притягнення до відповідальності тих людей, які зараз під час війни наживаються на людях, що потребують допомоги.