Новини регіону. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини регіону

RSS
23 січня 2023, 20:00

Де ВПО з Луганщини можуть отримати психологічну, медичну та правову допомогу у інших регіонах?

Внутрішньо переміщені особи з Луганщини, які евакуювалися на підконтрольну Україні територію, на тимчасовому місці проживання можуть отримати консультацію та практичну допомогу від психологів, медиків, а також юристів.
23 січня 2023, 18:00

Як діяти у випадку зникнення дитини?

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець надав поради, що робити у випадку, коли зникла дитина.
23 січня 2023, 15:00

У кремлі вимушено перекидають мобілізованих з полігонів на Донбас

Вище військове керівництво росії почало термінове перекидання деяких підрозділів мобілізованих у зону бойових дій ще до закінчення ними термінів навчання та злагодження.
23 січня 2023, 14:00

У так званій «лнр» узаконили корупцію

У так званій «лнр» узаконили корупцію – закупівлі здійснюються у єдиного постачальника, інформація про них закрита, кваліфікаційні критерії при тендері не враховуються.
23 січня 2023, 13:00

У Антрациті збирають по місцевих жителях теплі речі для поранених загарбників

У місті Антрацит поранені російські військові не мають теплих речей. Для «трьохсотих» окупантів відповідний одяг збирають по місцевих жителях на території усього району.
23 січня 2023, 12:24

Втрати кадировців йдуть на десятки: Гайдай розповів про "бавовну" в Кадіївці і назвав головну складність з деокупацією Луганщини

Лінія фронту наближається до Кремінної – повільно, але поступово. Адже ліси там щільно заміновані окупантами, і наявну техніку для розмінування там не використати. Ще на тому напрямку агресор весь час кидає в бій резерви.
23 січня 2023, 10:00

Судитимуть директорку ліцею, яка на ТОТ Луганщини закликала дітей вступати у ряди «юнармії»

Прокурори Старобільської окружної прокуратури Луганської області направили до суду обвинувальний акт стосовно жительки селища Біловодськ Старобільського району, яка сприяла впровадженню російських стандартів освіти та пропагувала збройну агресію проти України.
22 січня 2023, 14:00

Гайдай назвав умову для звільнення Сєвєродонецька

Після звільнення Кремінної, для ЗСУ відкриється шлях на Рубіжне та Сєвєродонецьк Луганської області. Окупантам доведеться тікати з міста, як вони тікали з Херсону та Лиману.
22 січня 2023, 13:00

Загарбники на Луганщині почали вручати повістки комунальникам із «бронею»

На окупованій Луганщині повістки у січні почали отримувати працівники багатьох комунальних підприємств та навіть лісових господарств так званої «лнр», які раніше мали «броню».
22 січня 2023, 12:00

На захопленій території Луганщини росія у вересні планує провести «вибори»

У вересні на тимчасово захопленій території Луганської області росія збирається провести перші так звані «вибори», але «ніхто не проводитиме волевиявлення при загрозі життю виборців».
22 січня 2023, 11:21

"Привіт" від HIMARS: В окупованій Кадіївці "прилетіло" у шпиталь з окупантами

Мешканці окупованої Кадіївки (колишній Стаханов) пізно ввечері 21 січня повідомили про "важкі прильоти" в районі машинобудівного заводу. Судячи з повідомлень, було 5-6 "прильотів"
21 січня 2023, 17:00

В Алчевську окупанти мобілізують працівників рятувальних служб

Російські окупанти продовжують мобілізовувати мешканців тимчасово окупованих районів Луганської області. Наразі загарбники взялися за працівників рятувальних служб в Алчевську.
21 січня 2023, 14:00

Гайдай розповів про бої за Кремінну

Лінія фронту наближається до міста Кремінна на Луганщині. Там тривають важкі бої, українські військові поступово просуваються. А ключовою проблемою є масове мінування території, яке здійснили окупанти.
21 січня 2023, 10:00

Загарбники посилили мобілізаційні заходи на Луганщині

Керівництво окупаційної «Адміністрації Новопсковського району «лнр»» надало вказівку підлеглим працівникам чоловічої статі у віці від 18 до 50 років, а особам, що мають офіцерські звання – до 60 років, у найкоротші строки стати на військовий облік у «відділі військового комісаріату по Новопсковському району».
21 січня 2023, 09:00

У т. з. «лнр» ухвалили «закон про референдум»

На ТОТ, у так званій «лнр» ухвалили закон про референдум та формують перший склад виборчої комісії після проведення двох псевдоголосувань.
20 січня 2023, 18:15

"Навіть горілка працює на Україну": на Водохреща окупанти у Старобільську напилися та отруїлися "російською горілкою"

Захисники з РФ, які приїхали захищати Донбас, на Водохреща дуже сильно напилися, та так що після сильного алкогольного отруєння, четверо як вона сказала 200 і ще 7 лежать дуже тяжкі у них у лікарні
20 січня 2023, 17:31

У Лисичанську знову вибухи: місцеві жителі нарахували 4 "прильоти"

Сьогодні в окупованому Лисичанську знову лунали вибухи. За повідомленнями місцевих жителів, вранці кілька разів "прилетіло" до міста. Про масштаби руйнувань та постраждалих поки що нічого не відомо.
20 січня 2023, 16:56

ООН направила до Соледара першу партію гуманітарної допомоги

До Соледара відправили колону з трьох вантажівок із запасами їжі, води, засобів гігієни та медикаментів для приблизно 800 осіб і доставили до районів, які контролюють українські війська.
20 січня 2023, 16:30

Видача паспортів рф на окупованій Донеччині та Луганщині відбувається під постійним тиском з боку окупантів

З червня 2021 року видача російських паспортів на Донбасі відбувається при системному адміністративному тиску на людей в робочих колективах «державних» установ т. з. «днр».