Новини регіону. Ірта-Fax
Приєднуйтесь до нас: Facebook YouTube
Вибір за датою
Цитата дня
Уся пи*дота, що краде гроші на війні, мусить знати: ми вас, упирі та бля*і, на олівець кровʼю своєю пишемо. Сторінок там вже не мало... Ті з нас, хто повернеться з війни живим, знайдуть кожного. Тікайте не озираючись. А краще застрельтеся. У*обки.
МАДЯР 07.01.2024
Суспільна думка

Новини регіону

RSS
10 квітня 2023, 10:40

На Луганщині окупанти викрадають людей, грабують дитсадки та цвинтарі

У Старобільську вони проводять обшуки місць проживання громадян, яких підозрюють у підтримці України та вивозять людей у невідомому напрямку – без повернення.
09 квітня 2023, 17:06

У Лисичанську окупанти заселяють у порожні будинки російських військових та "гастролерів"

Поки жителі Лисичанська чекають на обіцяний ремонт, живучи у постраждалих від обстрілів будинках, окупанти почали заселяти в уцілілі пустуючі будинки нових "господарів".
08 квітня 2023, 21:09

“Війна вже торкнулася кожної родини, тому для збереження психічного здоров’я нам потрібна взаємодопомога”, - Микола Овчаренко

Луганський обласний Центр психічного здоров’я релокувався до Дніпра та на початку року відновив прийом пацієнтів. Наразі в закладі працюють 50 спеціалістів, які разом з сімейними лікарями консультують переселенців у 28 населених пунктах України.
08 квітня 2023, 21:06

"Закликаємо до евакуації!": В РДА звернулися до мешканців Сватівського району

З початку квітня 2023 року активізувалися обстріли деокупованих населених пунктів Красноріченської територіальної громади Сватівського району Луганської області. Через небезпеку місцевих жителів закликають до евакуації.
08 квітня 2023, 20:59

На тимчасово окупованій Херсонщині ворог уже панікує в очікуванні українського контрнаступу

У ранковому ефірі телемарафону «Єдині новини» начальник об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України капітан 1 рангу Наталія Гуменюк розповіла про поточну обстановку на українському півдні.
07 квітня 2023, 16:00

Президент призначив трьох начальників ВА на Луганщині

Олександр Стрюк став начальником Сєвєродонецької міської військової адміністрації, Олексій Бабченко - Гірської міської військової адміністрації, а Микола Ханатов - Попаснянської міської військової адміністрації.
07 квітня 2023, 15:52

З перших вуст про заселення до квартир, горе-будівельників та непрацюючий "Азот". Як зараз живе Сєвєродонецьк

Сєвєродончанин-будівельник у ютубі влаштував прямий ефір та відповів на питання містян. Розмова відбувалася понад годину. Чоловік окреслив найболючіші моменти.
06 квітня 2023, 20:33

У мережі повідомляють про новий "приліт" у Лисичанську та загиблих: відео з місця подій

За даними окупаційної "влади", вибухи пролунали приблизно о 14:30.
06 квітня 2023, 15:08

Чи запрацюють "Азот" та інші промислові гіганти Луганщини?

Яка доля надалі чекає промисловість Луганської області. Чи можливо, а головне – чи потрібно відновлювати з попелу виробничі гіганти або навіть після перемоги Луганщина матиме інший шлях розвитку?
06 квітня 2023, 15:05

«Заступниця голови адміністрації Лисичанська» може отримати 10 років ув’язнення

За процесуального керівництва Лисичанської окружної прокуратури Луганської області «заступниці голови адміністрації м. Лисичанськ» та «директору» підприємства повідомили про підозру у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).
05 квітня 2023, 15:22

Без світла, води та хліба, зате з "оZверином": Як виживав Сєвєродонецьк у сніговій пастці

Сніговий колапс наробив біди в напівзруйнованих будинках, вимкнув електрику та водопостачання, засипав всі дороги, через що не було підвозу продуктів, та перетворив на величезні кучугури снігу "пункти обігріву".
04 квітня 2023, 21:17

Гайдай натякнув на можливий швидкий контрнаступ ЗСУ на Луганщині

“Я думаю, що ситуація найближчим часом буде грати на користь наших сил оборони, тому що десь і техніка підходить західна, десь і резерви вже навчені прийдуть. Тому найближчим часом ми побачимо певні зміни на користь наших сил оборони”, - сказав він.
04 квітня 2023, 21:12

"Снарядный голод" у вагнеровцев завершился: Россия удвоила удары по Бахмуту – воин ССО

Ситуация в Бахмуте продолжает быть самой тяжелой на всем фронте войны.
04 квітня 2023, 20:19

В Хмельницкой области запретили деятельность УПЦ МП

Также депутаты приняли обращение к Кабмину о прекращении договоров аренды с религиозными организациями, которые не выполняют требований Законов Украины.
03 квітня 2023, 16:09

Величезні калюжі та повалені дерева: У мережі показали наслідки негоди в окупованому Лисичанську

В останній день березня в окупованому Лисичанську Луганської області за добу випало понад 50 см опадів. Негода пройшла, залишивши вирвані з коренем дерева та величезні калюжі у місті.
03 квітня 2023, 16:00

"Все для народу!": в мережі показали, як виглядають "пункти обігріву" в окупованому Сєвєродонецьку

У мережі показали, як сьогодні виглядають "пункти обігріву" у Сєвєродонецьку. Жителі міста, яке засипало снігом, сьогодні потребують обігріву не менше, ніж узимку. Де ці пропагандисти, які красиво розповідали про "турботу" про сєвєродончан? Мабуть, знімають сюжети про "високоякісний ремонт" у міських багатоповерхівках...
02 квітня 2023, 21:21

"Це квест!" В Авдіївці, де майже не лишилося цілих будинків, батьки ховають дітей, щоб їх не евакуювали

В Авдіївці, яку ворожі війська хочуть взяти в півкільце, досі перебувають неповнолітні. Відомо щонайменше про вісьмох дітей, яких іще не евакуювали.
02 квітня 2023, 20:55

"Продається квартира з дорогим ремонтом": В окупованому Лисичанську торгують нерухомістю - соцмережі

В окупованому Лисичанську Луганської області продається квартира після "дизайнерського ремонту". Це оголошення опублікував учасник "місцевого" чату. Чи є чоловік власником квартири - невідомо.
01 квітня 2023, 17:38

"І раніше були при владі й займали теплі місця": про сєверодонецьких колаборантів, які працюють на ворога

Серед сєвєродонецьких колаборантів, які з радістю зрадили Україну та побігли працювати на окупаційну "владу", чимало людей, яких знають багато мешканців Сєвєродонецька. Ще до повномасштабного вторгнення вони намагалися триматися ближче до "годівниці" та зайняти "тепле місце"
01 квітня 2023, 16:57

Громади Луганщини почали готуватися до деокупації

Вже сьогодні, розуміючи проблеми, з якими ми зіткнемось після звільнення наших територій, Новопсковська СВА почала формування місцевого матеріального резерву. Днями ми закупили 1000 літрів бензину А-95 та близько 800 літрів дизельного палива (у талонах), потужні бензинові та дизельні генератори, тощо.